Keuken & Projectinrichting

Ventilatorkasten

Ventilatorkast voorzien van buiten pool motor of V-riem aandrijving
Gegalvaniseerde ventilatorkast, geschikt voor binnen &buitenopstelling. De ventilatorkast is inwendig geïsoleerd met een akoestische- en thermische isolatie, voorzien van 2 stuks uitneembare inspectiepanelen.
Kast zal voorzien worden van een ventilator met buitenpool motor of indien de de situatie dit vraagt met een V-snaar gedreven centrifugaal dubbelaanzuigende ventilator m.b.o. een voetenmotor. De ventilator en motor zijn geplaatst op een trillingvrij opgesteld frame.
Beide types zijn eenvoudig te verwisselen voor service doeleinden.
De ventilatorkast is voorzien van een werkschakelaar.

ventilatorkast-VOS-horeca-nieuwe-keuken-bedrijfskeuken-projectinrichting

Dakventilator
Dakventilator type LVD, onderaanzuigend en verticaal uitblazend. De behuizing is vervaardigd van zeewater bestendig aluminium met uitzondering van de fundatieplaat (gepoedercoate plaat).
De waaier heeft achterover gebogen schoepen en is vervaardigd uit aluminium. De waaier wordt aangedreven middels een buitenpoolmotor.

De dakventilator is voorzien van een werkschakelaar.
Hierbij benodigd: - Kunststof dakopstand; - Montageplaat t.b.v. bevestiging kanaalwerk aan dakventilator.

dakventilator-VOS-horeca-nieuwe-keuken-bedrijfskeuken-projectinrichting

Geurfilterkast
Gegalvaniseerde geurfilterkast, geschikt voor buitenopstelling. De ventilatorkast is inwendig geïsoleerd met een akoestische- en thermische isolatie, voorzien van 2 stuks uitneembare inspectiepanelen.
In de kast is geplaatst een direct aangedreven dubbelaanzuigende centrifugaal ventilator voorzien van een buitenpoolmotor of een v-riem gedreven ventilator.

In de luchtrichting gezien is de kast opgebouwd uit: - filtersectie klasse F7; - koolfilters fabrikaat Camfil; - ventilatorsectie.

De ventilatorsectie is voorzien van een werkschakelaar.

geurfilterkast-VOS-horeca-nieuwe-keuken-bedrijfskeuken-projectinrichting

Luchtbehandelingskast
Luchtbehandelingkast geschikt voor horizontale binnen/buitenopstelling. De unit is voorzien van een ondersteuningsframe van 100 mm hoog. Zuig zijdig is de unit voorzien van een regen inslagvrije aanzuigkap. Pers zijdig is de unit voorzien van een flexibel manchet.
De kasten bestaan uit een aluminium constructie waartussen geïsoleerde dubbelwandige panelen van 22 mm worden gemonteerd. De isolatie welke wordt toegepast is onbrandbaar. Deze panelen zijn aan de binnenzijde thermisch verzinkt.
De servicepanelen zijn op de hoeken voorzien van metalen snelsluiters en één of meerdere kunststof handgrepen.
Alle secties worden standaard geleverd met hijsogen.
De gemiddelde geluiddemping van de omkasting bedraagt 27 dB. De warmte doorlaat coëfficiënt bedraagt k = 0,86 W/m²K.
Kast is in volgorde opgebouwd uit de volgende componenten.

In volgorde van luchtrichting is de kast als volgt opgebouwd: - Regen inslagvrij aanzuigrooster; - klep met servomotor (inwendig); - zakkenfilter; - waterzijdig verwarmingselement; - ventilator + flexibel manchet.

Indien gewenst kunnen wij hiervoor  ook een passende CV-regeling aanbieden.

luchtbehandelingskast-VOS-horeca-nieuwe-keuken-bedrijfskeuken-projectinrichting

Luchttoevoerkast
Gegalvaniseerde toevoer ventilatorkast, geschikt voor buitenopstelling. De ventilatorkast is inwendig geïsoleerd met een akoestische- en thermische isolatie, voorzien van 2 stuks uitneembare inspectiepanelen.
In de kast is geplaatst een direct aangedreven dubbelaanzuigende centrifugaal ventilator. Motor en waaier zijn samen gebalanceerd waardoor een zeer rustige werking wordt verkregen.

De ventilatorkast is voorzien van een werkschakelaar.

In volgorde van luchtrichting is de kast als volgt opgebouwd: - aanzuigluifel; - filtersectie; - ventilatorsectie.

luchttoevoerkast-VOS-horeca-nieuwe-keuken-bedrijfskeuken-projectinrichting