Keuken & Projectinrichting

Koel/Vries -werkbanken

Algemene uitvoering: in en uitwendig (behalve de buitenzijde bodem) geheel vervaardigd van RVS AISI 304. Aan de binnenzijde afgeronde hoeken, elektronische regeling en digitale uitlezing. Per deur een geplastificeerd gastronoom rooster, met 2 RVS geleiders. Verstelbare RVS poten en de mogelijkheid voor het inbouwen van ladeblokken. Ingebouwde koelmachine en geforceerde koeling met automatische heet gas ontdooiing en lekwaterverdamping. Koudemiddel R 404a.
Temperatuurbereik +1 ºC/+5 ºC (bij 43 ºC omgevingstemperatuur)

Wij leveren diverse merken, waaronder Angelo Po. Deze werkbanken van Angelo Po worden standaard geleverd met 2 jaar garantie.
Ook leveren wij losse deurrubbers voor diverse merken.

Wij kunnen al een Koel/Vries -werkbank leveren vanaf € 695,-

gekoelde-werkbank1-VOS-Horeca-nieuwe-bedrijfskeuken-projectinrichtingkoelwerkbank-vos-horecagekoelde-werkbank-VOS-Horeca-nieuwe-saladette-koelwerkbank-bedrijfskeuken-projectinrichting


Gekoelde opzetvitrines

Opzetvitrines voorzien van plaatkoeling en glasopstand. Serie pre-pizza en geschikt voor GN 1/4 bakken of bij de 38 serie geschikt voor GN 1/3 bakken. (Bakken zijn er niet bij in begrepen). Elektronische thermostaat en 4 verstelbare poten.

Leverbaar met of zonder glasopstand.

opzetvitrine vos horeca