Keuken & Projectinrichting

Koffiezetapparaten

Vos Horeca levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezet-apparatuur van Animo. Animo-producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker.

Met de filterapparatuur kunt u in zeer korte tijd diverse gewenste hoeveelheden koffie en/ of thee zetten en serveren. De capaciteit koffie varieert van 8 tot 720 kopjes (90 liter) per uur.

Naast de traditionele filtermachines is er een breed assortiment automaten met verschillende mogelijkheden als koffie, espresso, cappuccino, thee en warme chocomelk. De kwalitatief hoogwaardige warme dranken-automaten van Animo voldoen ruimschoots aan uw verwachtingen. Bovendien zijn ze compact en eigentijds vormgegeven in een fraai design.

Koffiezetapparaten-instant-VOS-horeca-projectinrichting-nieuwe-bedrijfskeukenKoffiezetapparaten-freshbrew-VOS-horeca-projectinrichting-nieuwe-bedrijfskeukenKoffiezetapparaten-verse-bonen-VOS-horeca-projectinrichting-nieuwe-bedrijfskeuken.jpgKoffiezetapparaten-onderkast-VOS-horeca-projectinrichting-nieuwe-bedrijfskeuken